Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Malawi

Onroerend goed te koop in Malawi

Malawi is een geheel door land omgeven land in Zuidoost-Afrika. Het grenst in het zuiden en oosten aan Mozambique, in het noorden met Tanzania en in het westen met Zambia.

De hoofdstad is Lilongwe.

Malawi heeft een van de hoogste dichtheden in Afrika en het is een van de vijf armste landen ter wereld.

De vastgoedmarkt in Malawi is gecompliceerd voor wie op zoek is naar woningen te koop in Malawi. De meest ontwikkelde vastgoedsector is de commerciële sector bestaande uit winkels en kantoren en ook die van industriële panden zoals fabrieken en magazijnen.

De huidige situatie op de vastgoedmarkt in Malawi is in overeenstemming met de onderontwikkelde economie waarin de meerderheid van de bevolking arm is.

Naast de hoofdstad Lilongwe zijn er enkele interessante steden waar u onroerend goed kunt kopen in Malawi.

 Blantyre is een metropool met bijna een miljoen mensen en concurreert met Lilongwe om de titel van het economische centrum van de natie te pakken.

Een andere stad waar u kunt zoeken naar woningen te koop in Malawi voor toeristische doeleinden is Zomba, gelegen aan de rand van de Shire Highlands.

Zomba heeft een rijk koloniaal verleden en je kunt verschillende interessante huizen vinden die te koop zijn gebouwd in koloniale stijl.

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB